Mehmet Selahattin Çolak İlkokulu

Vizyon: Yeniliklere açık.Düşünen, tartışan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, eleştiren ve eleştirilere açık.Öğrenmek temel ihtiyaç kabul edilerek,çalışanların hergün biraz daha ileriye ulaşmak için çalışmak.

Misyon: Atatürk´ün işaret ettiği hedefler doğrultusunda; öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak iyibirey, iyi vatandaş, toplumsal bütünleşmeyi gerçekleştirecek, çağın değişikliklerine uyum sağlayacak bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuzun 33 yıllık geçmişinde öğrenci başarıları düzeyinde, özellikle son yıllarda Anadolu ve Anadolu Meslek liselerine hayli öğrenci göndermiştir. Okulumuzdan mezun olan öğrenciler arasından çeşitli meslek guruplarında görmek mümkündür.

Saatler: 08.40-14.20
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: yoktur
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: e twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Projeleri
Kontenjan Bilgileri: 30
Diğer Hususlar: .

Telefon - 0322 2391798

WEB - https://mselahattincolak.meb.k12.tr

Adres - 2000 Evler Mh. 76023 Sk. No2 Seyhan ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - ADANA ŞEHİR MERKEZİ

Adres - 2000 Evler Mh. 76023 Sk. No2 Seyhan ADANA

Ulaşım HER YÖNE ULAŞIM VAR. BELEDİYE OTOBÜSLERİ,ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ VE YEŞİLEVLER A,DENİZLİ6,KARAFATMA6, İTİMAT7 ARAÇLARI.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ADANA MERKEZ SEYHAN İLÇESİ ÇARŞI MERKEZE UZAKLIĞI 5 Km.´DİR